Degustacja win i owoców morza: od Kambru po dzień dzisiejszy

Foto: wplynn / Foter / CC BY-ND

Tego jeszcze nie było – degustacja win i owoców morza od KAMBRU po dzień dzisiejszy.

Degustacja win i owoców morza 21.03.15 o godz. 18,30 w naszym gospodarstwie WINNICA AGAT w Sokołowcu 113.

Degustowane będą wina francuskie, morawskie i polskie. W trakcie degustacji chcemy ukazać zależności między winami a podłożem,  na którym znajdują się winnice.

Często tym podłożem są skały osadowe bogate w kopalne owoce morza.

Kolekcję skał i skamieniałości zaprezentujemy w trakcie degustacji – będzie je można oglądać, wąchać i próbować.

Współczesne owoce morza podane będą w formie przekąsek.

Kolacja z degustacją i biesiadą to koszt 70 zł od osoby.

Dla chętnych nocleg ze śniadaniem w formie bufetu szwedzkiego  w dn.22.03.15 – 60 zł

Liczba miejsc ograniczona, prosimy o dokonanie rezerwacji najpóźniej do dnia 10 marca br.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *